ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής ειναι δωρεάν για ποσά άνω των 99.00 € και σε όσα προιόντα αναγράφεται, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, μέσω Εταιρειών courier & ΕΛ.ΤΑ. Εξαίρεση αποτελούν οι αποστολές των ογκώδη αντικειμένων σε κάποιες δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, στις οποίες υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Η παραλαβή θα γίνεται με 3 τρόπους. 

1) Παραλαβή με Εταιρεία courier με δική σας χρέωση

  • α) Για πορτοφόλια, ανδρικές τσάντες - μικρών διαστάσεων - , γυναικείες τσάντες, ζώνες, σακίδια και λοιπά μικρά αξεσουάρ το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ ανά αντικείμενο.
  • β) Για χαρτοφύλακες, ανδρικές τσάντες - μεγάλων διαστάσεων - , beauty cases και laptop cases το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ ανά αντικείμενο
  • γ) Για σακβουαγιάζ trolley, σακίδια trolley,  βαλίτσες, σετ ταξιδίου, pilot cases, κλπ το κόστος υπολογίζεται αυτόματα με βάση τις διαστάσεις του προϊόντος το οποίο μπορείτε να ελέγχετε πριν πληρώσετε την παραγγελία σας.
  • δ) Ανάλογα με την περιοχή (πόλη, χωριό) τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται, καλό θα ήταν λοιπόν για διευκρινήσεις να επικοινωνήτε μαζί μας στο 2106453137 ή sales@bags4u.gr

2) Παραλαβή μέσω ταχυδρομείου, ΕΛΤΑ με  δική σας χρέωση. Για μεγάλα αντικείμενα βαλίτσες, σετ ταξιδίου κλπ, το κόστος είναι περίπου 7.00 €. 

3) Παραλαβή απο το κατάστημα λιανικής, με επιπλέον έκπτωση 5% από την αρχική έκπτωση του προιόντος.

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για όλους τους προορισμούς κυμαίνεται από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες αναλογα απο το προιόν που έχετε διαλέξει και υπολογίζεται από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Θα ενημερώνεστε 24 ώρες πριν την αποστολη με e-mail. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, έκτος Σαββάτου, Κυριακή και αργιών.Μπορείτε πάντα να ζητάτε διευκρινήσεις μέσω e-mail.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) που θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε σχετικά με e-mail.

2. Ευθύνη: Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του.

3. Ζημιές: Ο πελάτης έχει την απολυτή ευθύνη για βλάβες στα προϊόντα από την στιγμή της παράδοσης προς αυτόν. Οι ζημιές μεταφορών πρέπει να υποδειχτούν άμεσα στον μεταφορέα καθώς επίσης να μας γράψετε αμέσως e-mail.

4. Τροποποίηση των όρων: To Studio Katsoula διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί η να ανανεώνει τους Όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή η προσθήκη στους Όρους.

5. Για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, το bags4u.gr  σας διαθέτει τους ακολούθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

1) Πληρωμή με αντικαταβολή

2) Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συστήματος άτοκων δόσεων:

  • 2 δόσεις για παραγγελίες άνω των €60
  • 3 δόσεις για παραγγελίες άνω των €90
  • 4 δόσεις για παραγγελίες άνω των €120
  • 5 δόσεις για παραγγελίες άνω των €150
  • 6 δόσεις για παραγγελίες άνω των €180
  • 7 δόσεις για παραγγελίες άνω των €190

3) Πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση στους Λογαριασμούς:

EUROBANK EFG   00260099370200335708 -  IBAN GR6102600990000370200335708

ALPHABANK        225002002001303     -      IBAN GR1301402250225002002001303

Σε αυτή την περίπτωση αποστείλατε μια φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής με email.

4) Πληρωμή και παραλαβή δική σας από το κατάστημα λιανικής όπου και κερδίζετε 5%(*) επί πλέον έκπτωση από την αρχική τιμή. (*)Ισχύει για συγκεκριμένες εταιρείες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1) Εντολή αγοράς μέσω e-shop

2) Eντολή αγοράς μέσω τηλεφώνου: 2106453137

Για τον Xρόνο Αποστολής & Αλλαγή Προϊόντος, Ακύρωση & Επιστροφή μιας Παραγγελίας, ενημερωθείτε στο κεφάλαιο: Όροι ανάκλησης, στην αρχική σελίδα του e-shop bags4u.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού