ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας στέλνοντας e-mail στο sales@bags4u.gr. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας, εντός περίπου 24 ωρών. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε μία παραγγελία  εφ’ οσον είναι ελαττωματικό το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να σας το αντικαταστήσουμε με καινούργιο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας η οποία βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μας την αποστείλετε μέσω e-mail, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Εφ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής: α) Επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με την ανταλλαγή με οποιονδήποτε άλλο προϊόν ίσης αξίας και εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο στο site μας. β) Αποστολή νέου προϊόντος. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια και οι εγγυήσεις τους.

Το bags4u.gr δεν καλύπτει το κόστος αποστολής και επιστροφής των αντικειμένων. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβατε λανθασμένο η ελαττωματικό προϊόν.

Προύποθεση: Για να υπάρχει σίγουρα το προιόν που επιθυμείτε πρέπει να έχετε κάνει την κράτηση από το internet και να σας έχουμε στείλει e-mail επιβεβαίωσης πότε μπορείτε να παραλάβετε.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού