Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του bags4u.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωση σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα της.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προς πώληση προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου ( η όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

To Studio Katsoula ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκριση σας χρήση.

Το bags4u.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχειά και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας στέλνοντας e-mail στο sales@bags4u.gr. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας, εντός περίπου 24 ωρών. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε μία παραγγελία  εφ’ οσον είναι ελαττωματικό το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να σας το αντικαταστήσουμε με καινούργιο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας η οποία βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μας την αποστείλετε μέσω e-mail, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Εφ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής: α) Επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με την ανταλλαγή με οποιονδήποτε άλλο προϊόν ίσης αξίας και εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο στο site μας. β) Αποστολή νέου προϊόντος. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια και οι εγγυήσεις τους.

Το bags4u.gr δεν καλύπτει το κόστος αποστολής και επιστροφής των αντικειμένων. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβατε λανθασμένο η ελαττωματικό προϊόν.

Προύποθεση: Για να υπάρχει σίγουρα το προιόν που επιθυμείτε πρέπει να έχετε κάνει την κράτηση από το internet και να σας έχουμε στείλει e-mail επιβεβαίωσης πότε μπορείτε να παραλάβετε.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής ειναι δωρεάν για ποσά άνω των 99.00 €. Η παραλαβή θα γίνεται με 3 τρόπους.

1) Παραλαβή με Εταιρεία courier με δική σας χρέωση

2) Παραλαβή μέσω ταχυδρομείου, ΕΛΤΑ με  δική σας χρέωση

3) Παραλαβή απο το κατάστημα λιανικής

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για όλους τους προορισμούς κυμαίνεται από 1 έως 10 εργάσιμες ημερες αναλογα απο το προιόν που εχετε διαλέξει και υπολογίζεται από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Θα ενημερώνεστε 24 ώρες πριν την αποστολη με e-mail. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, έκτος Σαββάτου, Κυριακή και αργιών.Μπορείτε πάντα να ζητάτε διευκρινήσεις μέσω e-mail.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τα ίδια τα προϊόντα. Ειδικά τα χρώματα των προϊόντων μας μπορεί να διαφέρουν από τα χρώματα των φωτογραφιών λόγου Οθόνης, εκτύπωσης.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) που θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε σχετικά με e-mail.

2. Ευθύνη: Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του.

3. Ζημιές: Ο πελάτης έχει την απολυτή ευθύνη για βλάβες στα προϊόντα από την στιγμή της παράδοσης προς αυτόν. Οι ζημιές μεταφορών πρέπει να υποδειχτούν άμεσα στον μεταφορέα καθώς επίσης να μας γράψετε αμέσως e-mail.

4. Τροποποίηση των όρων: To Studio Katsoula διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί η να ανανεώνει τους Όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή η προσθήκη στους Όρους.

5. Για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού